A teljes kemping lefoglalásának menete 2018-08-08T09:37:24+00:00

A teljes kemping lefoglalásának részletei

 

Kempingünk méretéből és elhelyezkedéséből adódóan is ideális helyszín lehet egy nagyobb létszámú csapatépítő tréning vagy akár egy gólyatábor megszervezéséhez.

Faházainkban majdnem 200 fő (24 db 4 ágyas faházunkban 96 fő, 18 db 5 személyes faházunkban 90 fő), kőházi szobáinkban 8 fő és apartmanunkban további 8 fő számára tudunk szállást biztosítani.

A kemping teljes területe majdnem 3 hektár, nagyobb főzőversenyek szervezésére, színpad(ok) állítására is van lehetőség. Mivel házirendünk szerint este 10 óra után csendespihenő van, egy nagyobb létszámű csapat esetén célszerű az egész kempinget teljes egészében lefoglalni. Ez több szempontból ideális a szervezők számára is.

  • Így elkerülhető hogy “külsős” vendégek zavarják meg programjukat.
  • A házirend csendespihenőre vonatkozó korlátozásaitól el tudunk tekinteni.

Mivel a hozzánk érkező táborok / osztályok sokszor 1 évvel előre lefoglalják időpontjaikat, így amennyiben a teljes kemping lefoglalását tervezi, célszerű a lehető leghamarabb felvenni velünk a kapcsolatot, hogy legalább tájékoztatás céllal tudjunk ajánlani számunkra még megfelelő időpontokat.

Foglalás menete:

  • Ha még nem volt kempingünk vendége, látogasson el egy Önnek megfelelő időpontban, szezonon kívül is szívesen körbevezetjük, és szükség esetén segítünk a helyi vállalkozók (hangosítás, színpad bérlés, programszervezés) felkeresésében.
  • Amennyiben sikerült az Önök számára és a számunkra is megfelelő időpontot találni, minden esetben írásos formában fogadjuk el a foglalást. (Ez lehet papír, vagy elektronikus formában is.)

(Számunkra megfelelő időpont: Olyan időpont, amikorra még nincs egy foglalás sem.)

A kemping lefoglalásának díja több tényezőtől is függ. Ha akkora létszámmal érkeznek, melyek az összes férőhelyünk lefoglalásával jár, úgy az árlistánkon található szállásdíj és egyéb igénybe vett szolgáltatások díján, valamint az esetlegesen okozott károk felszámolásán kívül vélhetően nem számolunk fel plusz díjat a teljes kemping lezárása miatt. (Tipikusan ilyen eset egy céges csapatépítő tréning, vagy gólyatábor.) Ilyenkor minden esetben a férőhelyek teljes kihasználásával számolunk, így a szállásköltségük 200 fő esetén is és 100 fő esetén is ugyanannyi lesz. Ha a vártnál kevesebb létszámmal tudnak csak érkezni, s nem tudják, nem akarják a teljes szállásköltséget kifizetni, úgy a foglalás visszamondásával / módosításával van lehetőségük a szükséges mennyiségben lefoglalni szállásaikat, viszont ilyen esetben számolniuk kell azzal, hogy a felszabaduló helyekre mások foglalását rögzíthetjük. Továbbá a házirend teljes mértékű betartására fogjuk Önöket kérni, hogy a többi vendég nyugalma is biztosítva lehessen.

Amennyiben a várható létszám előre nem meghatározható, egyedi magállapodás alapján is van lehetőség a teljes kemping lefoglalására.

A foglalás visszamondásának, módosításának feltételei:

  • Minden esetben írásos formában lehetséges, és elfogadottnak csak a részünkről történő írásos visszaigazolás után tekinthető elfogadottnak.
  • Amennyiben a foglalás kezdő napja legalább 90 napra van, úgy költségmentesen módosítható / törölhető foglalása.
  • Amennyiben  a foglalás kezdő napja 90 napnál közelebbi, de 60 napon túl van, úgy legalább a teljes szállásköltség 50%-a kiszámlázására kerül sor. (Módosítás esetén, ha az igénybe vett szállások szállásdíja több, mint a teljes szállásdíj 50%-a, úgy a ténylegesen igénybe vett szállások számának megfelelően készül számla.)
  • Amennyiben a foglalás kezdő napja 60 napnál közelebbi, de 30 napon túl van, úgy legalább a teljes szállásköltség 75%-a kiszámlázására kerül sor. (Módosítás esetén, ha az igényebe vett szállások szállásdíja több, mint a teljes szállásdíj 75%-a, úgy a ténylegesen igénybe vett szállások számának megfelelően készül számla.)
  • Amennyiben a foglalás kezdő napja 30 napon belül van, úgy a teljes szállásköltség 100%-a kiszámlázásra kerül.

A módosítás / visszamondás miatt kiszámlázott összeg mérséklődhet, amennyiben a tervezett foglalás során megadott érkezés és távozás napja elő-, vagy utószezon napjaira esik. (Előszezon a június 1. előtti és utószezon a szeptember 1. utánai időszak.)
Mivel főszezonban (június 1. és szeptember 1. közötti időszak), különösképpen a hétvégéken, jelentős -teltház közeli- a kemping kihasználtsága, úgy az erre az időszakra tervezett teljes kempinges foglalás visszamondása, módosítása során felszámolt díj kivétel nélkül, a fentiek szerint kerül.

Minden, itt nem részletezett esetben, kérem keressen fel minket elérhetőségeinken, szívesen állunk rendelkezésére.

Vagy írja meg kérdések az alábbi űrlapon.

* ezeket a mezőket kérjük ne hagyja üresen
[recaptcha]