Tiszafüreden

|

A Tisza-tó fővárosában

|

Szomszédunk a természet

|

A legjobb túrák kiindulóhelye

A Tisza-tó egyik kendvenc* szálláshelye az

Albatrosz kemipng

Figyelem !

Már csak

  • 00NAP

A nyár közelebb van, mint gondolnád.

Több ezren

Revitalizálódtak

Nálunk 2022-ben

Információk A mai időjárásról

Most

Pont

Tökéletes

Az időpont, hogy kiválasszátok szállásaink közül a számotokra legideálisabbat, és következő kirándulásokat a Tisza-tóhoz szervezzétek. A pihenés* felfrissülés* garantált.

Fedezd fel a Tisza-tó szépségeit!

Egész napos kajaktúra a Tisza-tavon

Revitalizálj valódi élményekkel!

Több nap | Több felfedezés
Több valódi élmény

Több nap | Több felfedezés | Több valódi élmény

Egy felfedezésekkel teli nap után a hosszú hazaút helyett térjetek be hozzánk, apartmanjaink otthonod kényelmét nyújtják.

Mi tudjuk

Tudjuk, mennyire fárasztó és lélekölő tud lenni az évek óta tartó monotonitás. Szükségünk van olyan pillanatra (napokra), ami annyira impulzív, tömény és élményekkel teli, hogy egyensúlyba hozza életünket.

Érezted már kevésnek azt a néhány nap pihenést, amikor csak úgy elillant a szabadság hete?

Most lassíts kérlek

Nem kell rohanni...

Éld át

a pillanatot

Felkészültél?

Képzeld el, felkelsz valamelyik szállásunk ágyáról, kilépsz az ajtón, és még a kávéd le sem főtt, de máris sokkal frissebb vagy, mint máskor.

Nem, ezt a frissességet nem azért érzed, mert az ágyunk annyira kényelmes. (Pedig valóban azok : ) ) Ezt a frissességet azért érzed, mert a madarak az apartman előtti fán gyülekeznek szinte minden reggel. A távolból (az aparmantól alig 100 méterre) még legfeljebb a horgászok motorcsónakját hallod elhaladni a vizen. A környezet teszi szebbé a reggeledet.

Itt van ez a két szállástípusunk

Körúti apartmanjaink

Szerkő | Sirály | Szárcsa

  • Az apartmanok a Szabadvízi strandtól alig 100 méterre vannak. A udvar kapuján keresztül ~ 3 perc séta és már a vízparton vagy.
  • Bográcsozás, nyársalás a saját tűzhelyeteken
  • A pihentető alvást garantáló, kényelmes matracokkal.

Kétszemélyes vendégszobáink

Elérhető 1 db 4 személyes lakrész is.

A szobában vagy egy felszerelt minikonyha, TV, és tartozik hozzá saját zuhanyzó, WC.

A vendégszoba fűthető (miattunk nem lesz sosem fagyos a hangulat 🙂 ).

A reggeli első kávéra a vendégeink vagytok a recepció melletti büfében.

Tudjuk, ez nem mindig könnyű döntés.

Évente valószínűleg csak néhány alkalommal van lehetőséged a családdal elmenni néhány napra/hétre, ezért ez különösen értékes idő számotokra. Mi ennek megfelelően igyekszünk, hogy olyan kellemes emlékekkel töltsétek meg az itteni napjaitokat, hogy amikor ismét a Tisza-tóhoz érkeztek, természetes lesz, hogy nálunk foglaltok szállást. 🙂 

több mint

10 éve

a térképen

Sosem voltatok még nálunk?

2013-ban láttuk vendégül itt az első vendéget.

Van olyan gyermek, akit 2014-ben, 2 évesként láttunk először. Családjával azóta is minden évben több hetet tölt nálunk. És számtalan jó emlékkel ajándékoz meg minket. Számunkra ez az igazi visszajelzés.

Évente ~ 5000 vendég érkezik kempingünkbe, éjszakáink felét a családok töltik be. Tudjuk, hogy ahány kirándulás, annyi cél. Van aki a szabadvízi strand miatt, van aki a kerékpározás megszállottja, és van akit a csónakázás, horgászat, evezés, a víz és a természet közelsége miatt vágyik ide. Mi azért vagyunk itt, hogy ezt a néhány napot, hetet pont úgy tölthesd el, ahogy szeretnéd.

Gyakran feltett kérdések

Komfortos szállásokból a kempingben 26 fő számára van szállásunk, a Körúti apartmanban legfeljebb 12 fő fér el.

A kempingünkben vannak vizesblokk nélküli faházak is, melyekben ~ 200 fő számára van férőhelyünk. 

Létszámtól függ, milyen kedvezményeket tudunk adni. Kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, és részletesen tájékoztatnunk.

Előleget átutalással, vagy SzÉP kátyás előrefizetéssel, a teljes szállásdíjat pedig érkezéskor készpénzben (HUF), bankkártyával, SzÉP kártyával, vagy átutalással van lehetőségetek kiegyenlíteni.

Érkezés napján leghamarabb 14 órától van lehetőségetek elfoglalni a szállást. Kérel, ha várhatóan 18 óra után érkeztek, jelezd számunkra.

Legkésőbb délelőtt 10 órakor kérjük a szállás(ok) kulcsát recepciónkon leadni. A kulcs leadása után is parkolhattok a kempingben, így nyugodtan strandolhattok, túrázhattok még az utolsó napon is.

Büfénkben reggel 7 órától várunk finom, frissen őrőlt kávéból készült kávéval (~ 10 féle kávét tudunk készíteni)

Kérdésed van?

A lenti űrlapon írd meg kérdésedet, és legfeljebb 48 órán belül válaszolunk.

Az oldal teljes terjedelme az Albatrosz kemipng egyik hivatalos aloldala. Ezt nem egy hivatalos média (napilap, hírtportál) írta. 🙂
*Nem hivatalos "független" piackutatás eredménye. Az elmúlt 10 év során hozzánk érkező vendégek visszajelzései ezek a jelzők voltak a leggyakrabban használva.