május, 2020

22májEgésznapos24TÓMÉK – tó, móka, élmény, kaland.Részletekért kattintson ide

Rendezvény részletei

A Tisza-tó Térségi Fejlesztési Tanács és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzati Hivatal 2020-ban 3. alkalommal rendezi meg a TÓMÉK / Tisza-tavi Napok fesztivált.

Rendezvényünk célja, hogy változatos programok felvonultatásával minőségi szórakozási lehetőséget biztosítson vendégeinknek, melyhez a Tisza-tó nyújt felejthetetlen természeti hátteret!

Tarts velünk és fedezd fel a tó és térsége természeti és kulturális értékeit! Ismerkedj meg őshonos háziállatainkkal, nézd meg a legmodernebb mezőgazdasági gépeket, kóstold meg helyi termékeinket, vásárolj a térség kézműveseitől! Napközben barangold be a Tisza-tó vadregényes csatornáit és nádasait, ismerkedj változatos élővilágával, este pedig pörögj a magyar könnyűzenei élet élvonalbeli zenekarainak koncertjén!

Pezsdítsük fel együtt a Tisza-tavat!

Tiszafüredi Halastér, és Morotva kerékpáros pihenőparkKikötő körút Kempingünk közvetlen szomsédságában, gyakorlatilag az egész tiszafüredi Tisza-part területén, számos helyszínen, rengeteg programmal várják a kicsiket és a nagyok egyaránt

Idő

május 22 (Péntek) - 24 (Vasárnap)

Helyszín

Tiszafüredi Halastér, és Morotva kerékpáros pihenőpark

Kikötő körút

Szervező

Tisza-tó Térségi Fejlesztési Tanács

Vélemény, hozzászólás?