Kempingünk 2019-06-01T11:57:33+00:00

Kempingünk Magyarország észak-alföldi részén, a Tisza-tó fővárosában, Tiszafüreden helyezkedik el, alig 100 m-re a folyó partjától.

Minden évben több ezer, a természet iránt érdeklődő, vagy épp csak a városok betondzsungeléből menekülni kívánó vendég érkezik kempingünkbe. Osztályokat, csapatokat és természetesen családokat is szívesen látunk vendégül.

Majd’ 3 hektáros, fákkal sűrűn árnyékolt, teljesen zárt kempingünkben komfort nélküli faházainkban akár 200 fős csapatokat is el tudunk szállásolni 4 illetve 5 személyes faházainkban, azon családok, kisebb társaságok (max 8 fő) pedig, akik kicsit el szeretnének vonulni a külvilág elől, választhatják apartmanunkat, egy teljesen különálló kis házikót, melyben minden feltétel adott, hogy kellemesen töltsék el pihenésre, nyaralásra szánt napjaikat.
Sátrában, lakókocsijában szeretné tölteni éjszakáit? Választhatnak, parcellázott helyet kérnek (elektromos csatlakozással, ivóvizes csappal), vagy egy füves, nagyobb területen szeretnék felállítani sátrukat, ahol akár egy nagyobb csapat is egymáshoz közel, de kényelmesen elfér.

A hangulatos estékhez elengedhetetlen a tábortűz, a nyársalás, bográcsozás. A kempingben több tűzrakóhelyet is kialakítottunk. Van hordozható tűzterünk is, így az ideális hely megtalálása a sütkérezés még könnyebbé vált. Csapatainknak az első nyársaláshoz szükséges fát ajándékba adjuk.

Fedezze fel a Tisza-tó semmivel össze nem hasonlítható szépségét!

Kerüljön olyan közel a természethez, mint korábban talán még sose! 1-2 percnyi séta után máris a kikötőnk egyik csónakjában, vagy kenujában, kajakjában találhatja magát. Tegye félre a modern világ összes dolgát, engedje hogy a természet nyugalma Önt is rabul ejtse! Ha megvan Önben a kalandvágy, olyan helyekre fog eljutni, amiről korábban azt hihette hogy Magyarországon kevés van (S ebben valóban igaza van!), de a Tisza-tavon nem számított ilyenre!

A fent látható képeket Vári Lacinak és barátainak köszönhetjük. A képek bármilyen célú felhasználása az írásos engedélyünk nélkül tilos.

Szeretné körbejárni az egész tavat, de nem szívesen szállna vízre? Megoldható! Akár osztályok számára is elegendő (30 db) kerékpárral rendelkezünk, s mivel közvetlenül a kempingünk mellett halad az egész Tisza-tavat körülölelő kerékpárút, nem kell a helyes útirányt keresnie, csak pattanjon nyeregbe, és tekerjen egyet a természetben.

 Szeretne egyszerűen csak kikapcsolni? Hogy a mindennapi rohanás távoli, rossz álom legyen csupán? A szabadstrandon fürödve, napozva észrevétlenül tudnak eltelni órák, s akár napok. Elege van abból, hogy állandóan a telefonját nézi, vajon elmulasztott-e egy “fontos” hívást? Mikor volt utoljára, hogy a telefont, tabletet szándékosan maga mögött hagyta, s egészen 500 méterre elmerészkedett? Nos, ha kellően elszánt, a telefont , tabletet ne is vigye magával a partra, ami kevesebb mint 400 méterre van tőlünk! Így ha néhány rövid időn belül ismét vágyna rájuk, néhány perc alatt ismét kezeibe foghatja azokat. 🙂

Kerékpárkölcsönzés: 500 Ft/óra, vagy 2.500 Ft/nap

A kempingben belül is eltöltheti aktívan az idejét. Homokos röplabdapályánkon is átélheti, milyen amikor mezítláb, a homokban akár bokáig elsüllyedve önfeledten játszik.

Aszfaltos focipályánkon a csapatok rendezhetnek bajnokságot, családok pedig kellemes “apa-fia” edzéseket tarthatnak. Ha inkább kezüket használnák a labda passzolására, ugyanitt kosárlabdázni is tudnak.

Köszönhetően a több, nagyobb zöldterületnek, tollas labdázni, frizbizni, kellő létszámmal akár számháborúzni is tudnak.

Csapatoknak (20 fő felett), osztályoknak lehetőségük van étkezést (reggelit, ebédet, vacsorát, úticsomagot) rendelni. Ebben egy étterem van segítségünkre, így az ilyen igényüket érkezés előtt legkésőbb 1 héttel szükséges jelezni.

Étkezőnk 100 fő befogadására képes, így nagyobb összejövetelekhez is megfelelő helyet tudunk biztosítani.
Kempingünkben van egy minibüfé is, hogy a reggeli frissen őrölt kávéból készült ébresztőért ne kelljen messzire menniük. A népszerűbb üdítők mellett, néhány sós és édes nasi, jégkrém is kapható, a felnőttek pedig akár friss hideg csapot sörrel csillapíthatják szomjukat.
Ha büfénkben nem találja meg amit szeretne, a kb. 100 méterre lévő kikötőnkben található büfé sokkal nagyobb választéka valószínűleg segítségére lehet. Ott többféle csapolt és üveges sör mellett, a magasabb alkoholtartalmú italokat is megtalálja, de egy friss, ropogós melegszendvics, hot-dog, hamburger is jól tud esni.

A strandon (tőlünk kb. 400 méterre) több büfé is található, ahol a lángostól, a pizzákon, hamburgereken túl, frissen sült hurkával, kolbásszal, vagy akár éttermi ételekkel is jóllakhat, hogy aztán tovább folytathassa -amit addig is tett- a pihenést!

Egy fárasztó nap végén, jól tud esni egy kellemes, frissítő tusolás, s e célra a közös vizesblokkunk teljesen megfelel. De ha már napközben szeretne felfrissülni, nyugodtan -bármikor- megteheti, mindig nyitva van, és állandó a meleg víz ellátás. S ez vendégeinknek természetesen teljesen díjmentes.

(Kőházi szobáink, valamint az apartmanunk  saját zuhanyzóval rendelkezik.)