Gyakran ismételt kérdések

Szállásokkal kapcsolatos információk

24 db 4 személyes faházunk van, ezek egy ~35 méteres körben vannak elhelyezve. Így ideális választás osztályok, csapatok számára, mert könnyen áttekinthető akár 96 fő szállás is.

18 db 5 személyes faházunk van. Ezek 3 sorban vannak elrendezve.

Mindegyik faházban 4 db 1 személyes heverő, 1 db ruhásszekrény, és kisasztal található. Világítás, és 1 db konnektor mindegyikben van.
Fürdőszoba, konyhai felszerelés egyikben sem található.

Mindegyik faházban 5 db 1 személyes heverő, 1 db ruhásszekrény, és kisasztal található. Világítás, és 1 db konnektor mindegyikben van.
Fürdőszoba, konyhai felszerelés egyikben sem található.

Sajnos egyik faházunk sem rendelkezik hűtőszekrénnyel. Ételeik hűtésére a vendégkonyhában található közös hűtőket tudjuk ajánlani.

A honlapunkon is megtalálható áraink az ágyneműk díját nem tartalmazza. Ha a foglalása során nem jelzi, hogy igényt tart ágyneműre, takarítóink az igényelt szállást ágynemű nélkül fogja előkészíteni Önnek/Önöknek. Ennek külön mosatási díja van, 1.500 Ft / garnitúra.
1 garnitúra ágynemű tartalma: párna – párnahuzattal, 2db lepedő és 1 db nyári pléd.

!Fontos! Amennyiben hűvösebb idő várható, kérjük hozzanak magukkal vastagabb plédet, hálózsákot, vagy takarót, mivel várhatóan az általunk biztosított nyári pléd nem lesz kellően meleg.

Ha nem kértek ágyneműt, akkor azt feltételezzük, hogy hoznak magukkal hálózsákot, takarót, lepedőt, párnát, stb.  Így sem párnát, sem plédet nem készítünk be szállásukra.

Ezt a plusz díjat akkor számoljuk fel Önnek, ha a faházban fűtőtestet, hűtőszekrényt, klímát állít be, vagy ha faháza előtt elektromos grillt, hangfalat, egyéb nagy energiaigényű eszközt használ. Ezeknek a használatát előre jelezni szükséges recepciónkon, és fenntartjuk a jogunkat, hogy ezen eszközök használatát megtiltsuk.
Telefon, laptop, fényképezőgép, s egyéb kis fogyasztású eszközök töltése miatt nem számolunk fel plusz díjat.

Mindegyik szálláshelyünkön TILOS a dohányzás, és szintén TILOS bármilyen lánggal, magas hővel, füsttel, kellemetlen illattal járó tevékenység. Dohányzásra kizárólag a kempingben kijelölt helyen van lehetőség.
Ha Ön nem tartja be kérésünket, és nem hagy fel e tevékenységével kollégánk első felszólítása után sem, haladéktalanul távoznia kell kempingünkből. Nincs kivétel.

Bár mi is szeretjük az állatokat, „kiskedvencét” CSAK akkor hozhatja magával, ha Ön sátorban, vagy lakókocsiban fog aludni. Faházainkba, szobáinkba nem vihetik be őket, akkor sem ha szobatiszták. Amennyiben úgy érkezik, hogy előre nem jelenti be, hogy kutyát / kisállatot hoz magával, és faház van Önnek lefoglalva, csak akkor tudjuk átadni Önnek a szállása kulcsát, ha megoldja a hozott állat szállását. Amennyiben meglátjuk / tudomásunkra jut, hogy kérésünk ellenére a faházban / szobában tartózkodik a kutya / kisállat, haladéktalanul távozásra szólítjuk fel.

A rövid válaszunk: természetesen szabad. Házirendünk szerint reggel 8 óra után és este 10 óra előtt hallgathat akár hangosan is zenét, FELTÉVE hogy ezzel a környezetében lévők nyugalmát nem zavarja. Amennyiben panasz érkezik emiatt, kollégánk meg fogja kérni hogy halkítsa le a zenét, különös tekintettel az ebéd utáni pihenőidőben.
Este 10 óra után viszont semmilyen formában nem elfogadott a hangoskodás, kiabálás, a többi vendég nyugodt pihenésének bármilyen zavarása.

A szállásokon nincs erre alapesetben lehetőség, viszont a recepción a nap 24 órájában tudunk adni vasalót, és vasalódeszkát.

Igen, csak kérned kell egyik recepciós munkatársunktól.

Recepciónkon tudsz kérni hajszárítót, a nap 24 órájában mindig találsz itt valakit, aki segít.

Fizetéssel kapcsolatos információk

Kempingünkben készpénzzel, bankkártyával, és Széchenyi pihenőkártyával tud fizetni.
Elfogadott pénznem: Magyar Forint (HUF)

(Fontos, az idegenforgalmi adót a Széchenyi pihenőkártyával nem tudja fizetni.)

Valószínűleg igen.
Az foglaló mértéke, a várható szállásdíj 20%. Ezt számla ellenében, átutalással tudja rendezni.

Foglalót csak sátras, lakókocsis vendégeink esetén nem kérünk, illetve olyan esetben, amikor a tervezett érkezés ~5 napon belül van.

Ha korábban kényszerül elhagyni szállásunkat, csak az idegenforgalmi adó azon részét tudja visszakérni, melyet a hátralévő éjszakák alapján fizetett volna. A szállásdíjat sajnos nem tudjuk visszafizetni.

MKB és OTP bank által kiállított SzéP kártyát tudunk elfogadni.
A szállásdíj rendezésére mindhárom alszámlát használhatják.
Számlát SzéP kártyás fizetés esetén csak a kártyán szereplő névre tudunk kiállítani.

Banki átutalással is tudja a számláját rendezni.
Maximum 8 napos fizetési határidővel tudunk számlát kiállítani.
Fontos: a korábbi évek kellemetlen tapasztalatai miatt nem adunk 30 napos fizetési határidőt!
Kérjük ezt vegye figyelembe, hogy elkerüljük az ebből származó problémákat.

A szállásdíjat, valamint a z esetlegesen rendelt kikötős szolgáltatások díját érkezéskor, létszámpontosítás után fizetik vendégeink.

A faházak díját a foglalásban rögzítettek alapján számoljuk a teljes időszakra. Amennyiben pl. a 3 éjszakára foglalt 10 faház helyett csak 5 faházra van igényük és 2 éjszakát maradnának, és ezt érkezésük előtt legkésőbb 1 héttel nem jelezte számunkra írásban, abban az esetben a számlára 10  faház 3 éjszakára történő lefoglalása után fizetendő díj kerül.

A kempinget üzemeltető cégünk, (a Szálka Füred Kft) csak olyan számlát, nyugtát tud kiállítani, amely a törvényben előírt mértékű áfát tartalmazza.

Ha bármilyen ok miatt nem Ön személyesen, hanem egy ismerőse rendezi a számláját és a nyugtát nem viszi el magával az ismerőse, úgy a nyugtából másolatot nem tudunk készíteni. Amennyiben előre jelezted, és számlát kértél, és a következő hétig nem jelentkezel, a számlán szereplő címre postai úton megküldjük. Nyugtát, vagy számlát minden esetben állítunk ki.

Természetesen kérhetsz számlát, ezt fizetéskor, ELŐRE szükséges jelezned. Amennyiben nem szóltál előre / később döntöttél úgy, hogy számlát kérsz, azt a kapott nyugta visszaadása után, a nyugta kiállítás napján tudjuk neked kiállítani. Ez esetben egyszeri, 5.000 Ft-os ügyintézési díjat számolunk fel.
Ezért a kellemetlen helyzeteket kerülendő, kérlek időben jelezd kérsz-e számlát, vagy elég lesz a nyugta.

Csoportos foglalás esetén valószínűleg 1 névre lett kiállítva a foglalóról a számla. Ezt a foglaló számlát érkezéskor le kell zárnunk, a foglaló számla tételeivel azonos tartalommal. Ezért NEM tudjuk a záró számlát több kisebb részletben és/vagy több különböző fizetési móddal kiállítani!

A későbbi kellemetlenségeket elkerülendő, foglalásuk során figyeljenek erre.

Lakókocsival, lakóautóval, sátorral érkező vendégek számára hasznos információk

Kempingünkben kialakítottunk több olyan helyet is, ahol akár a parcella nélküli területeken is van lehetőség az európai szabványoknak megfelelő, 220V-os csatlakozón kereszül csatlakozni az elektromos hálózathoz. Ennek mindenkori díját az aktuális árlistánkon találod.

Recepciónkon díjmentesen biztosítjuk telefonod, laptopod, fényképeződéped töltését. 0-24 órás nyitvatartásunkkal, bármikor igénybe tudod venni ezt a lehetőséget.
Fontos, hogy biztonsági okokból csak ép, sérülés mentes vezetékkel rendelkező töltővel engedjük a készéülékek töltését. Az eszközök töltéséhez szükséges töltőt/adaptert minden esetben neked kell hoznod.

Gyakori kérdés, ezért külön pontot érdemelt itt. Természetesen a sátorral érkező vendégeink is díjmentesen használhatják a közös vizesblokkot.

Lakókocsik „letelepítésére” csak korlátozott számú parcellánk van. A rendelkezésre álló területekről legegyszerűbben személyesen tudunk tájékoztatást adni egy a kempingben tett séta alkalmával.

A lakókocsik itt tartózkodása idejére területdíjat számolunk fel. Ha a lakókocsi értékesítésre kerül, az nem vonja maga után a terület „megöröklését” is. Jellemzően várólistán vannak a korábbi érdeklődőink, így ha felszabadul egy parcella, úgy etikus, hogy őket kérdezzük elsőnek. Amennyiben a lakókocsi új tulajdonosa marad a parcellán, úgy őt is azok a jogok és feltételek illetik, mint a többi parcella bérlőjét, hiszen az új vendég ugyanúgy bérlője a parcellának, mint a többi vendégünk. Éppen ezért az lakókocsi adás-vétele során a parcella nem jelenthet értéknövelő tényezőt az eladási ár meghatározásában.

A parcellák, és faházak/apartmanok esetén is elérhető hosszabb idejű foglaláshoz recepciónkon nyitvatartási időben bármikor elérhető digitális és nyomtatott formában is az aktuális feltételeket tartalmazó bérleti szerződés. Fontos, hogy a bérletiszerződés aláírás nélküli is van lehetőség tartósabb ideig tartó szálláshely foglalásra, azonban a szerződés feltételei ugynaúgy érvényesek ebben az esetben is a vendég és a kempingünk számára is.

Tekintettel arra, hogy a mobilház/könnyűszerkezetes ház nehezebben mobilizálható, így kiemelten fontos hogy alaposan végiggondold ezt. Amennyiben van erre alkalmas parcellánk, ugyanazokat a feltételeket elfogadva lesz erre csak lehetőséged, mintha egy lakókocsit „telepítenél”. 

Mivel a legtöbb területünk nincs parcellázva, így a terület lefoglalása is tud problémát okozni. Részben ezért nincs arra lehetőség, hogy sátrasként, lakókocsival érkezőként előre lefoglald szállásodat. Amennyiben egy „autóstalálkozót”, egyéb nagyobb ~100 feletti létszámú eseményre keresel helyet, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, és tájékoztatunk a rendelkezésére álló lehetőségekről.

Általános jellegű információk

Ahogy a Tisza-tó legtöbb kempingje, mi is szezonálisan vagyunk nyitva.

Nyitás: Május 1.
Zárás: Október 15.

Fenti dátumokat a időjárás nagymértékben befolyásolhatja.

Parkolásra CSAK a kempingünk vendégeinek tudunk lehetőséget biztosítani. Vendégeinknek a parolásért csak a kiemelt időszakokban számolunk fel parkolási díjat. (Kiemelt időszak: Halas napok, Dj Tour Fest) Ezen időszakokban a parkolás díja az árlistánknak megfelelően 1.000 Ft/gépjármű/nap. (Pl. ha 1 éjszakát (= 2 napot) tölt el kempingünkben a Halas napok idején, akkor parkolásért 2.000 Ft-ot fog fizetni).

Parkolásra CSAK a kempingünk vendégeinek tudunk lehetőséget biztosítani.
Legyen szívese a parton található, kijelölt parkolóhelyet használja, s kerüljük el azt a kellemetlen szituációt, amikor Önnek szembesülnie kell azzal, hogy egy magánterületen, engedély nélkül parkol.

Természetesen maradhat. Ha a szállása(ik) kulcsát már leadta, de szeretnének még strandolni, ebédelni, délután 4 óráig parkolhatnak kempingünkben. Ilyen esetekben ezt jelezniük szükséges recepciónkon, és a járművel a recepicó előtti területre parkolhatnak.

Van arra lehetőség, hogy az egész kempinget lefoglalja, s így biztosítani tudja vendégei számára, a programok zavartalan lebonyolítását. Ezt minden esetben egyedi megállapodás, szerződés mellett tudjuk biztosítani.

A választ természetesen attól függ, mi számít annak? Kb. 2 km-re van az állomás. Gyalogosan kb. 30 perc. Helyi járat jelenleg nincs.

Recepciónkon van színes nyomtató ami szkennelni is tud, díjmentesen. Ha kell üres papírt is tudunk adni. Szívesen segítünk.

Érkezéssel, távozással kapcsolatos információk

Házirendünk szerint délután 2 órát után van erre lehetőségük.
Sajnos legnagyobb igyekezetünk ellenére is előfordulhat, hogy takarítóink nem tudják időre megfelelően előkészíteni a szállásokat. Kérjük megértését, és türelmét. A késedelmes szobaátvétel miatt reklamációt nem tudunk elfogadni.

Szerencsére kempingünk elég nagy (majd 3 hektár), így ha korábban érkeznek, mint ahogy a szállásuk kulcsát át tudnánk adni, személyautójukat térítés mentesen leparkolhatják recepciónk előtt, így egy rövidebb / hosszabb sétát tehetnek a környéken.

Sajnos legnagyobb igyekezetünk ellenére is előfordulhat, hogy takarítóink nem tudják időre megfelelően előkészíteni a szállásokat. Kérjük megértését, és türelmét. A késedelmes szobaátvétel miatt reklamációt nem tudunk elfogadni.

1. leellenőrizzük foglalását, hogy biztos minden kérésének megfelelően legyen lefoglalva, megrendelve.
2. kérjük, hogy mindenki, aki nálunk szeretné tölteni az éjszakát, személyi igazolványát, jogosítványát, vagy útlevelét hozza recepciónkhoz, hogy az állam által előírt, kötelező adatszolgáltatás az igazolványok beszkennelésével megtehessük. Ha nem engeded, hogy igazolványodat beszkenneljük, sajnos nem fogadhatunk. Kérjük, türelem és együttműködéssel segítsétek munkánkat, hogy minél hamarabb meglegyen a regisztráció, mert így a szállásaitokat is hamarabb foglalhatjátok majd el.

A törvény előírja, hogy minden szálláshelynek, így kempingünknek is elektronikusan vezetett vendégkönyvvel kell rendelkeznie, melyben vannak kötelezően kitöltendő adatok. A szkennelés során a számotokra biztosított szállás és lakcímeteknek az irányítószáma nem jelenik meg a szálláshelykezelő programban, így ezeket a kötelző adatokat ily módon tudjuk csak elkérni.

2021. szeptemberétől minden szálláshelyen szükséges az igazolványok szkennelse. A szkennelés egy e célra készített telefonos alkalmazással történik, mely az állam, e célra létrehozott adatkezelő központjába továbbítja a szkennelt adatokat. Telefonunk soha nem tárolja sem szöveges, sem fényképes formában a szkennelt adatokat. 
Hogy máshol ezt miért nem kérik, nem tudni, hisz ez a törvény mindenkire egyformán érvényes.

Házirendünk szerint, távozásuk napján délelőtt 10 óráig vissza kell adnia szállása(ik) kulcsát. Amennyiben ezt nem teszi meg, késedelmes kiköltözése miatt pluszdíjat számítunk fel, melynek összege az érintett szállás napi díjának felel meg. (A pótdíj megfizetése nem jogosítja fel a szálláshely aznapi használatára, mivel azok nagy valószínűséggel egy aznap érkező vendég számára már le lett foglalva.

Étkezéssel kapcsolatos információk

Mi nem készítünk semmilyen ételt. Az étkezésekhez egy közeli étterem biztosítja az ételeket. Kempingünk (cégünk) csak az étkezéshez szükséges helyet biztosítja.

Az étkezésekre jellemzően meghatározott időben van lehetőség.
– reggeli: 8 órától 9:30 óráig
– ebéd: 12 órától 13 óráig
– vacsora: 18 órától 19 óráig
Az ételek megrendelése során, az étterem ügyintézőjénél szükséges az étkezések időpontját leegyeztetni.

Az ételeket nem tudja elvitelre kérni. Ha egy hosszabb programot tervez, és nem tudna ebédidőben nálunk lenni, van arra lehetősége, hogy „uticsomagot” kérjen.
Az uticsomag tartalma (1 adag): 2 db rántotthúsos zsömle, a csomag aktuális díja felől érdeklődjön az étterem elérhetőségein.
Ezt az uticsomagot a reggelivel egyidőben át tudja venni, s így akár a Tisza-tó közepén hajózva is lesz ennivalója.

Sajnos az étkezések megrendelésénél minimum 10 adagos mennyiségre van lehetőség.
Ha a megrendelni kívánt mennyiség nem éri el az alkalmankénti 10 adagot, a közelben található vendéglátóegységeket tudjuk ajánlani. Náluk is van lehetőség menü szerinti étkezésre.

A menütervet az étterem állította össze. Előfordulhat, hogy el tudnak térni a menütervben szereplő ételektől, de ezt előre szükséges egyeztetni az étterem ügyintézőjével.

Mivel az étteremnek komoly szervezést igényel, hogy mindenkinek megfelelő minőségű és mennyiségű ételt tudjon biztosítani, ezért arra kérjük, hogy érkezésük előtt legkésőbb 1 héttel jelezzék számukra megrendelésüket. Ha ezt elmulasztja, és ittlétükkor szeretne ételt rendelni, sajnos nem fogják tudni teljesíteni kérését. Szerencsére a közelben (kb. 300 méterre több vendéglátóegység is található, ahol az éttermi jellegű ételek mellett, gyorséttermi ételek közül is választhat.

Sajnos nem ritka az Ön helyzete. A velünk kapcsolatban álló étterem konyhája fel van készülve az ilyen megrendelésekre. Ételrendelése során ezt külön kell jelezni felénk, hogy melyik alkalommal milyen érzékenységnek megfelelő mennyi adag ételt kér. Kérjük írjon olyan ételeket, amiket szívesen fogyaszt, és az étterem igyekszik ennek megfelelően küldeni az ételeket.
Kérjük vegye figyelembe, hogy ilyen esetekben az étterem csak az ebédet és a vacsorát tudja biztosítani. A reggelit nem tudja vállalni.

Ha egy osztállyal érkezik, és szeretne repetát is kérni, a megrendelése során már ennek megfelelően szükséges az adagokat megírnia. (Pl. Ha 20 fővel érkezik, de 5 adag repetát kér, akkor a megrendeléskor 25 adagot szükséges feltüntetnie.)

Nincs külön gyerek és felnőtt adagunk. Kérjük vegye figyelembe a megrendelt adagok összeírása során, hogy az étterem menü adagokat biztosít (kb. a közétkeztetésben megszokott mennyiséget).
Ha Ön többet szeret enni, kérjük vagy rendeljen dupla adagot, vagy inkább az egyik közeli étterem szolgáltatását vegye igénybe. Fontos számunkra, hogy vendégeink jól érezzék magukat, s ebbe az is beletartozik, hogy jókat egyenek, s ebben maximálisan igyekszik az étterem segítségünkre lenni, de tekintettel arra, hogy az ételeket nem mi készítjük, az ételek minőségével és mennyiségével kapcsolatos reklamációt nem fogadunk el.

Fontos számunkra, hogy vendégeink jól érezzék magukat, s ebbe az is beletartozik, hogy finom ételeket egyenek, s ebben maximálisan igyekszik az étterem segítségünkre lenni, de tekintettel arra, hogy az ételeket nem mi készítjük, az ételek minőségével és mennyiségével kapcsolatos reklamációt nem fogadunk el.

A kempingből kilépve rögtön a kapu melett egy Minifánkozó, 30 méterrel arrébb egy Bisztró (finom fagylalt lepény és pizza választékkal). 200 méteres körzetben 4-5 beülős helyet is találsz.

Sportolási lehetőségek

Van egy aszfaltozott közepes méretű focipályánk, ahol 2 kosárlabdapalánk is található. Van egy homokos strandröplabdapályánk, pingpongasztalunk, és sok zöld területünk, ahol akár tollas labdázni is lehet.
A játékokhoz labdát, ütőt a recepciónk tudsz kérni. Rajtunk ne múljon! 🙂 Díjmentesen adjuk ezeket. 

Kikötő felőli kijáratunktól alig 100 méternyi séta után már a kikötőnkben találod magad, ahol kajakot, kenut, vagy akár motorcsónakot is tudsz kölcsönözni.
Pont előttünk halad el a Tisza-tavi kerékpárút, ebből egy egész napos kerékpározás is összejöhet, ha a ~ 70 km-es távot választod. Nálunk is van belépőkategóriás kerékpár kölcsönzésére lehetőség, vagy választhatod a Tisza-tavi kerékpárcentrumot is, ahol  csúcskategóriás kerékpárokat is várnak.
A Szabadvízistrand felé sétálva, ~ 300 méterre 2 elsőosztályú teniszpályát, és kültéri kondiparkot is találsz. (A teniszpálya használata nem díjmentes.)

Fesztiválok idején különösen aktuális

Házirendünk szerint délután 2 óra után van erre lehetőségük.

Sajnos legnagyobb igyekezetünk ellenére is előfordulhat, hogy takarítóink nem tudják időre megfelelően előkészíteni a szállásokat. Kérjük megértését, és türelmét. A késedelmes szobaátvétel miatt reklamációt nem tudunk elfogadni.

Parkolásra CSAK a kempingünk vendégeinek tudunk lehetőséget biztosítani.
Legyen szívese a parton található, kijelölt parkolóhelyet használja, s kerüljük el azt a kellemetlen szituációt, amikor Önnek szembesülnie kell azzal, hogy egy magánterületen, engedély nélkül parkol.

A kempingben maximálisan megengedett sebesség 10 km/h. Kérjük vezessenek körültekintően, hiszen kempingünkben akár 200 gyermek is tartózkodhat.
A KRESZ szabályai érvényesek. Ittas vezetés miatt, a rendőrségnél feljelentést teszünk, és a kemping azonnali végleges elhagyására szólítjuk fel. Amennyiben alkoholt fogyasztott, és nincs olyan ismerőse, aki vezetésre alkalmas (=nem fogyasztott alkoholt), bármennyire is kellemetlen, de ebben az esetben nem engedhetjük, hogy a kempingen belül, ilyen állapotban a kormány mögé üljön, s ezzel a többi vendégünket veszélyeztesse! Ilyen esetben a járműve sajnos bent marad a helyén, Ön pedig -az ittas vezetés miatt- a kempingen kívül kell hogy töltse azt az időt, amíg ismét vezetésre alkalmas állapotba kerül.

A KRESZ szabályai érvényesek a kempingben belül is. Ittas vezetés miatt, a rendőrségnél feljelentést teszünk, és a kemping azonnali végleges elhagyására szólítjuk fel. Mivel Ön alkoholt fogyasztott, nem engedhetjük hogy járművet vezessen, ezzel veszélyeztetve a kemping többi vendégét. Ha nincs olyan ismerőse, aki vezetésre alkalmas (=nem fogyasztott alkoholt), bármennyire is kellemetlen, de ebben az esetben a járműve sajnos bent marad a helyén, Ön pedig -az ittas vezetés miatt- a kempingen kívül kell hogy töltse azt az időt, amíg ismét vezetésre alkalmas állapotba kerül.

Ilyen esetben nem kérheti a költségeinek visszafizetését.
A kemping házirendjének a betartása közös érdekünk. Fontosnak tartjuk a hozzánk érkező vendégek nyugalmát biztosítani. A házirend része, hogy este 10 óra és reggel 8 óra között tilos a zajongás, kiabálás, és bármi olyan magatartás, ami a többi vendéget zavarja a nyugodt alvásban. Éjjeliőrünk azért -is- van a kempingben, hogy vendégeink panaszukat jelezhessék nála, s így a nyugodt pihenést akadályozó vendéget éjjeliőrünk figyelmeztethetni. Amennyiben az éjjeliőr 3. felszólítására sem szűnik meg a csendzavarás, a problémás vendég fel lesz szólítva a kemping azonnali elhagyására. (Kiskorú esetén, a vele érkező pedagógus/szervező feladata, hogy a kempingen kívül megfelelő szállást biztosítson.) Ha a felszólítás ellenére nem hajlandó elhagyni kempingünket, kénytelenek leszünk kihívni a rendőrséget.
Ilyen esetben, az érkezéskor fizetett szállásdíj és egyéb megfizetett díjak nem igényelhetők vissza. Amennyiben egy (a házirendet betartó) vendég kártérítést kér egy ilyen eset után, azt a rendbontást okozó vendéggel szemben, a rendbontást okozó vendég számlájának a terhére érvényesítheti.

Tisztában vagyunk vele, hogy a fesztiválok idején a vendégek szeretnék a lehető legtöbb ideig élvezni a „partihangulatot”, DE a többi vendég nyugalmát zavaró hangerő TILOS NAPKÖZBEN IS!

A házirend fesztiválok idején is aktuális, és kötelező érvényű minden vendégünkre nézve. Attól hogy kint a fesztivál helyén szóló zene behallatszik a kempingbe, még nem jogosítja fel arra, hogy a kempingen belüli rendzavarásra.

Előfordulhat, hogy a kemping közelében megszervezett fesztivál / rendezvény miatt nem tud nyugodtan pihenni, aludni.
Bármennyire sajnáljuk, de ilyen az ilyen jellegű panaszt nem tudjuk érdemben kezelni. Hogy az ilyen kellemetlenségeket elkerülje, tájékozódjon az érkezésekor várható programok felől.

Erre csak akkor van lehetősége, ha az egész kempinget lefoglalja. Könnyen belátható, hogy pl. egy 30 fős bulizós csapat miatt nem hozhatjuk kellemetlen helyzetbe a kemping többi, akár 170 fős vendégségét.

Amellett, hogy igyekszünk vendégeink nyugalmát biztosítani, valamilyen szinten el kell fogadni, hogy a kemping nem olyan csendes és nyugodt a fesztiválok idején, mint amilyen általánosságban szokott. Célszerű érkezés előtt előre tájékozódni (legegyszerűbben a facebook-on, tiszafüredi fórumokon juthat információhoz), hogy az ittlétük alatt várható-e a közelben rendezvény / fesztivál ami miatt Önök zajosabbak lehetnek a környék szállásai.

Milyen idő van Tiszafüreden? 🙂