Útbaigazítás

Ha autóval, busszal érkezel

Ha Budapest / Poroszló felől érkezel, a városba megérkezve a körforgalomnál az 1. kijáratnál hajts ki,  „Tisza-tó”  irányába.

Ha Debrecen / Szolnok  / Abádszalók felől érkezel, a 33. Főúton Füzesabony irányába kell menned, és a körforgalomnál a 3. kijáratot válaszd.

Innentől csak egyenesen kell tovább haladnod, át a vasúti átjárón, mely után egy nagy méretű „Albatrosz kikötő és kemping” látni fogsz az út bal oldalán. Ahogy a táblán is jelezzük, már csak néhány száz méterre van.

Amikor az út ketté válik, célszerű balra tartani, bár a Kikötő körút mindkét oldaláról van bejáratunk, érkezéskor, beregisztráláshoz ajánlott az 1. kaput használni.

A bejáratunk melletti hatalmas „Albatrosz kemping” tábla jelzi, hogy megérkeztél.

Innen már csak 1-2 perc, kérlek tartasd be a 10 km/h-s maximális sebességet a kempingben!

Az 1. kapunál a sorompónk szezonban mindig fel van nyitva, így már csak az aszfaltcsíkot kell követned, hogy recepciónktól pár méterre leparkolj. Nagy méretű busszal is be lehet hajtani, a recepciónál meg is tudsz fordulni majd.

Ha gyalog érkezel

A Halastéri színpad felé kell jönnöd. Ahol az út kettéválik, s a jobb oldali részen egy nagy, fából épült kaput látsz, ott a járdán egyenesen kell tovább haladnod, követned a betonozott járdát. Ha minden igaz, a térképünkön a 15-ös ponttal jelzett bejáratnál fogsz megérkezni.

Egyenesen
~900 méter még
Balra
~600 méter még
Megérkeztél 🙂
Previous slide
Next slide

A

jeleknél láthatod, mi merre van nálunk.

Ajánlott a számozás alapján sorban haladni. 🙂