Az itt található űrlapot kitöltve jelezheted számunkra érdeklődésedet / foglalási szándékodat.
Tisztában vagyunk vele, hogy a kérdések száma soknak tűnik, viszont ezek nélkül nem tudnánk pontos ajánlatot adni a várható költségekről, és a rendelkezésre álló  lehetőségekről.

Foglalás menete

1. lépés

A szükséges adatokkal kitöltve elküldöd az űrlapot.

2. lépés

Elkészítjük számodra az egyedi árajánlatunkat az űrlapon megadott adatok alapján.
Jellemző válaszidő 1 munkanap. (Mozgalmasabb időszakban előfordulhat, hogy +1 napot vesz igénybe, mire válaszolunk.)

Árajánlatunk tartalmazni fogja:
– A kért szállástípus(ok)ból a megjelölt időszakra van szabad egység, vagy nincs. Ha nincs a kiválasztott típusból, akkor tájékoztatunk a rendelkezésre álló lehetőségekről.
– Megadott adataid alapján megírjuk a várható szállásdíjat.

Ha ajánlatunkat elfogadod, az árajánlatban (és a honlapunk „impresszum” oldalán is) megtalálható indormációk alapján tudod a foglalót átutalni számunkra. A foglaló összege jellemzően a teljes szállásdíj ~20%-a.

A foglaló beérkezését követően munkatársunk véglegesíti foglalásodat és kiállítja a foglalóhoz tartozó számlát. Kérjük, email-ben írd meg a számlázáshoz szükséges adataidat. [Név/Cégnév és adószám; Cím]

1.) Ha a foglalását érkezés előtt 1 hónappal visszamondja, az átutalt foglaló 100% mértékben visszautalásra kerül.

2.) A tervezett érkezés előtt 2 héttel korábbi (15 naptári nap) foglalás törlése esetén a foglaló 50% mértékben kerül visszautalásra.

3.) Ha tervezett érkezést előtti utolsó 2 hétben (14, vagy kevesebb naptári nap) történik a foglalás visszamondása, úgy a foglalót nem tudjuk visszautalni.

1.) Ha a foglalását érkezés előtt 1 hónappal módosítja,, mely a korábban lefoglalt szállásegységek csökkenését eredményezi, az átutalt foglaló, visszamondott faházakra eső része 100% mértékben beszámításra kerül.

2.) A tervezett érkezés előtt legalább 2 héttel korábban (minimum 15 naptári nap) de 1 hónapon belül módosítja foglalását, mely a lefoglalt szálláshelyek csökkenését eredményezi, a visszamondott faházakra eső foglaló 50% mértékben kerül jóváírásra a végösszeg számlájukon.

3.) Ha tervezett érkezés előtti utolsó 2 hétben (14, vagy kevesebb naptári nap van az érkezésig) történik a foglalás módosítása, mely a szálláshelyek csökkenését eredményezi, úgy a „visszamondott” faházra eső foglaló nem számít bele a végösszegszámlába.

Későbbiekben, ha a foglalásban valamilyen változástatást szeretnél, kérlek lehetőség szerint írásban jelezd felénk. Ha telefonon tájékoztatsz valamiről, a beszélgetést követően kollégáink írásban fognak erről egy emlékeztetőt írni.

Elfogadott fizetési módok

*Az idegenforgalmi adót nem tudják SZÉP kártyával fizetni. Az MKB és az OTP bank által kiállított SZÉP kártyát is elfogadjuk. (K&H Szép kártyát NEM tudunk elfogadni!)

Várható létszám:

A megadott adatokat semmilyen esetben sem adjuk ki harmadik félnek, mi sem szeretjük a kéretlen reklámokat. Ezen elérhetőségeken kizárólag az esetlegesen felmerülő kérdésekkel kapcsolatban fogunk keresni. Fontos, hogy valós adatokat adj meg.

Foglalás menete

1. lépés

2. lépés

A megadott adatait semmilyen esetben sem adjuk ki harmadik félnek, mi sem szeretjük a kéretlen reklámokat. Ezen elérhetőségeken kizárólag az esetlegesen felmerülő kérdésekkel kapcsolatban fogjak keresni. Ezért fontos, hogy valós adatokat adjon meg.

Elfogadott fizetési módok

*Az idegenforgalmi adót nem tudják SZÉP kártyával fizetni. A K&H, az MKB és az OTP bank által kiállított SZÉP kártyát is elfogadjuk.

Foglaláshoz kért információk

! Fontos információ !
Sajnos a hotmail, freemail és a citromail levelezőket használó érdeklődők levele gyakran nem kézbesíthető. Kérjük ha lehet gmail-es címet adjanak meg.

Költség-kalkulátor

Oldalunkon számos helyen elérhetővé tettük szállásdíj kalkulátorunkat, így a várható költségekkel már tisztában van. A biztonság kedvéért itt ellenőrizheti számításaink. Amennyiben sem ennek a segítségével, sem pedig árlistánk tanulmányozásával sikerül kiszámolni a várható költségeket, az űrlap megfelelő részénél ezt jelezheti számunkra, és válaszlevelünkben elküldjük a kalkulációt.

Töltés…
0Ft
Töltés…
0Ft
Töltés…
0Ft
Töltés…
0Ft
Töltés…
0Ft
Töltés…
0Ft